İki kardeş üretti: Taşınabilir olarak tasarladılar! 'Dört mevsim kullanılıyor, Avrupa'ya gönderiyoruz''
Sivas'ta iki kardeş, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) fabrikalarında talebe göre özel ürettikleri ahşap evleri Avrupa ülkelerine ihraç ediyor. Firma yetkilisi Alperen Can Koç, her iklime uygun yalıtımlı evleri taşınabilir ve yerinde imalat olmak üzere ürettiklerini ifade etti.
Kategoriler: Türkiye
Etiketler: ihraç, Avrupa, Organize Sanayi Bölgesi, Sivas, Alperen Can Koç, ahşap ev, yalıtımlı ev, taşınabilir ev
Bu haber Hürriyet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 26 Mart 2026, 02:57
Kaynak: www.hurriyet.com.tr
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.