Hristodulidis: “Fitto’nun seçilmesi AB’nin müzakerelere artan ilgisini gösteriyor”
Kıbrıslı Rum lider Nikos Hristodulidis, Raffaele Fitto'nun Avrupa Komisyonu tarafından Kıbrıs sorunu için özel temsilci olarak atanmasını memnuniyetle karşıladı ve bu durumun AB'nin müzakerelere olan ilgisini artırdığını vurguladı.
Kategoriler: Gündem, Güney Kıbrıs
Etiketler: Kıbrıs, müzakereler, Avrupa Komisyonu, AB, Kıbrıslı Rum, temsilci, Hristodulidis, Raffaele Fitto
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 13 Temmuz 2026, 12:03
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.