Hava ve deniz yoluyla ülkeye gelen yolcu sayısında yüzde 4,4 artış
KKTC Merkez Bankası'nın 2026 yılının ilk çeyrek bültenine göre, hava ve deniz yoluyla ülkeye gelen yolcu sayısı yüzde 4,4 artış gösterdi. Bankacılık sektörünün öz kaynakları ise bir önceki yıla göre yüzde 60,92 yükseldi.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi
Etiketler: 2026, KKTC, deniz yolu, hava yolu, Merkez Bankası, bankacılık sektörü, öz kaynaklar, yolcu sayısı
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 21 Ağustos 2026, 09:15
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.