Harmancı: 2004’ten bu yana Kıbrıslı Türk ve Rumlar arasındaki uçurum her anlamda büyüdü
Harmancı, 2004'ten bu yana Kıbrıslı Türkler ve Rumlar arasındaki uçurumun derinleştiğini belirterek, bu durumun ortak projelerin geliştirilmesini zorlaştırdığını ve iş birliklerinin önemini artırdığını ifade etti.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Kıbrıslı Türkler, derinleşme, Rumlar, Harmancı, 2004, iş birlikleri, uçurum, ortak projeler
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 13 Mayıs 2026, 10:12
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.