Hamitköy’de Asfalt Çalışmaları Başlıyor
Lefkoşa Türk Belediyesi, Hamitköy'deki Özgür ve Çukur Sokaklarda asfalt altyapı ve serim çalışmalarına 23 Haziran 2026'da başlayacağını açıkladı. Çalışmaların güvenliği için sürücülerin dikkatli olmaları istendi.
Kategoriler: Gündem, Dünya
Etiketler: Lefkoşa Türk Belediyesi, güvenlik, sürücüler, Hamitköy, asfalt çalışmaları, 23 Haziran 2026, Özgür Sokak, Çukur Sokak
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 21 Haziran 2026, 16:27
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.