Güzelyurt Meslek Lisesi’ndeki olay…
Güzelyurt Meslek Lisesi'nde yaşanan olayla ilgili olarak Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Müdürü Gülşen Hoca, adı geçen kişinin KKTC vatandaşı ve iki çocuk babası olduğunu, daha önce sabıka kaydının bulunmadığını açıkladı.
Kategoriler: Gündem, Sağlık, Eğitim
Etiketler: olay, KKTC, müdür, Mesleki Teknik Öğretim, Gülşen Hoca, sabıka kaydı, iki çocuk, Güzelyurt Meslek Lisesi
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 20 Ağustos 2026, 06:23
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.