Güney Kıbrıs’ta 60 yaşındaki şahsı 48 bin euro dolandırdılar
Güney Kıbrıs'ta 60 yaşındaki bir kişi, internet üzerinden dolandırılarak 48 bin euro kaybetti. Dolandırıcılar, şahsın cep telefonuna Genel Sağlık Sistemi'nden geliyormuş gibi bir mesaj göndererek bilgilerini almaya çalıştı.
Kategoriler: Ekonomi, Teknoloji, Sağlık, Güney Kıbrıs
Etiketler: cep telefonu, Güney Kıbrıs, internet, dolandırıcılık, şahıs, Euro, 60 yaş, Genel Sağlık Sistemi
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 7 Mayıs 2026, 06:25
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.