Grev bitti, AKSA büyüyor: KIB-TEK’te uzlaşı sağlanırken özel santrale 35 megavat daha
KIB-TEK ile EL-SEN arasındaki uzlaşı ile dokuz gündür süren grev sona erdi. Ayrıca, özel santrale 35 megavat güç eklenerek enerji üretimi artırılacak. Başbakan Ünal Üstel, çocuklu aileler ve kadınlar için yeni sosyal destek projeleri de duyurdu.
Kategoriler: Sağlık, Türkiye
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 13 Ekim 2026, 22:50
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.