Gökhan ALTINER Yazdı: Güneyden yıllık et ithali 200 milyon Euro…
Güney Kıbrıs'tan yıllık et ithalatı 200 milyon Euro'ya ulaştı. Kıbrıslı Türkler, artan fiyatlar nedeniyle artık daha fazla alışveriş için güneyi tercih ediyor. Bu durum, KKTC ekonomisinde ciddi bir kayba yol açıyor ve maliye borçlanarak maaş ödemek zorunda kalıyor.
Kategoriler: Ekonomi
Etiketler: güney, Güney Kıbrıs, Euro, Gökhan Altıner, ithalat, 200 milyon euro, et ithali, yıllık et
Bu haber Kıbrıs Postası kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 12 Mayıs 2026, 05:30
Kaynak: www.kibrispostasi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.