GKRY'deki Çin sermayeli otelin, İngiliz üssüne yönelik casusluk faaliyetlerinde kullanılmış olabileceği iddiası
Güney Kıbrıs'taki Çin sermayeli bir otelin, İngiltere'nin RAF Akrotiri üssüne yönelik casusluk amacıyla kullanıldığı iddia edildi. Bu durum, uluslararası güvenlik endişelerini artırdı.
Kategoriler: Güney Kıbrıs
Etiketler: İngiltere, Güney Kıbrıs, Çin, RAF Akrotiri, otel, GKRY, uluslararası güvenlik, casusluk
Bu haber Artı 392 kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 28 Ağustos 2026, 12:29
Kaynak: www.arti392.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.