Girne’de “sahte para tasarrufu, tedavüle sürme ve sahtekârlıkla kredi temini”
Girne'de sahte para bulundurma ve sahtekârlıkla kredi temini suçlamasıyla dört kişi tutuklandı. Olay, bir döviz bürosuna giden bir müşterinin sahte paralarla işlem yapmaya çalışması sonucu ortaya çıktı.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi
Etiketler: tutuklama, Girne, suçlama, kredi, müşteri, sahtekarlık, sahte para, döviz bürosu
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 31 Mart 2026, 10:57
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.