Girne Bölgesi’nde bakım çalışmaları sürüyor
Girne Bölgesi'ndeki spor tesislerinde bakım ve onarım çalışmaları hızla devam ediyor. Spor Dairesi Müdürü Ersan Karataş ve Girne Bölge Amiri Sadık Tijensoy'un işbirliğiyle tüm tesislerin bakımı gerçekleştirilecek.
Kategoriler: Gündem, Spor
Etiketler: Alsancak, Girne, bakım çalışmaları, Spor Dairesi, Ersan Karataş, Sadık Tijensoy, Karşıyaka Şampiyon Melekler Stadı, Lapta Şht. Şevket Kadir Stadı
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 1 Temmuz 2026, 17:39
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.