Genel Tarım Sigortası Fonu: “Dolu ve fırtına zararı için son müracaat cuma günü”
Genel Tarım Sigortası Fonu, Güzelyurt'ta fırtına ve dolu nedeniyle oluşan hasarlar için son başvuru tarihinin bu cuma olduğunu duyurdu. Üreticilerin bitkisel zararlar için müracaat etmeleri gerektiği belirtildi.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: hasar, fırtına, dolu, Güzelyurt, üreticiler, müracaat, Genel Tarım Sigortası Fonu, bitkisel zararlar
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 2 Eylül 2026, 11:08
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.