Financial Times’tan Güney Kıbrıs iddiası: İran saldırılarını bölge dışına taşıyabilir
Financial Times, İran'ın saldırılarını Orta Doğu dışına taşıyabileceğini, Güney Kıbrıs ve Bulgaristan'ı hedef alabileceğini öne sürdü. Rum hükümet kaynakları ise bu durumu "diplomasi" vurgusu yaparak değerlendirdi.
Kategoriler: Gündem, Dünya, Sağlık, Eğitim, Güney Kıbrıs
Etiketler: İran, Orta Doğu, Güney Kıbrıs, diplomasi, Rum Hükümeti, Financial Times, Bulgaristan
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 20 Ağustos 2026, 07:26
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.