Filo Jet’te kırık facia öncesinden biliniyordu: Fotoğraflar kaptan ve şirket yetkilisine gönderildi
Filo Jet'in 30 Ağustos'ta batan gemisiyle ilgili soruşturma kapsamında, kazadan önceki teknik durumuna dair önemli yeni bulgular mahkemeye sunuldu. Şirket yetkilileri ve mürettebat, dördüncü kez mahkemeye çıkarıldı.
Kategoriler: Gündem, Sağlık, Kültür
Etiketler: mahkeme, soruşturma, gemi, mürettebat, kaptan, 30 Ağustos, Filo Jet, teknik durum
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 18 Eylül 2026, 09:33
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.