Filo Jet davasında kaptanla ilgili ayrıntılar: Kaptanlık belgesine 3 bin 500 dolar, sosyal sigorta yatırımı yok
Girne Kaza Mahkemesi'nde devam eden Filo Jet faciası davasında, kaptan M.Ö.'nün mesleki yeterliliği ve çalışma koşullarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Kaptanın belgesinin 3.500 dolara alındığı, sosyal sigorta yatırımı olmadığı belirtildi.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi, Türkiye
Etiketler: Girne, çalışma koşulları, Kaza Mahkemesi, M.Ö., sosyal sigorta, mesleki yeterlilik, kaptanlık belgesi, Filo Jet
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 3 Eylül 2026, 08:04
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.