Erhürman’dan “diplomatik zafer” söylemine sert tepki: “Çocukların futbolunu engellemek insanlık açısından hezimettir”
Tufan Erhürman, gençlerin spor etkinliklerinin siyasi hesaplara alet edilmesine sert tepki göstererek, bu durumu insanlık açısından bir hezimet olarak nitelendirdi.
Kategoriler: Spor, Dünya, Teknoloji, Sağlık, Eğitim
Etiketler: futbol, çocuklar, Tufan Erhürman, İnsanlık, Erhürman, hezimet, spor etkinlikleri, diplomatik zafer
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 26 Ağustos 2026, 05:55
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.