“Engelliler, toplumsal önyargılarla mücadele ediyor”
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, "Engelliler Haftası" kapsamında düzenlediği basın toplantısında, engelli bireylerin toplumda merkezi bir yer alması gerektiğini vurguladı ve önyargılarla mücadelenin önemine dikkat çekti.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Kıbrıs, mücadele, basın toplantısı, engelli bireyler, Engelliler, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği, Engelliler Haftası, toplumsal önyargılar
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 12 Mayıs 2026, 05:49
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.