“Egemen eşitliğimiz ve eşit uluslararası statümüz teyit edilmeden dayatma bir müzakere sürecine girilmesi mümkün değil”
Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsünün teyit edilmeden dayatmacı müzakerelere başlanamayacağını vurguladı, uluslararası topluma mevcut gerçekleri çarpıtan formüllere karşı dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Kategoriler: Gündem, Dünya
Etiketler: Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs, müzakere, Kıbrıs Türk halkı, uluslararası toplum, gerçekler, egemen eşitlik, uluslararası statü
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 17 Temmuz 2026, 12:41
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.