Dünyanın en büyük varlık fonu 184 milyar dolar kar etti
Dünyanın en büyük varlık fonu olan Norges Bank Investment Management, 2023'ün ilk altı ayında yatırımlarından yüzde 9,4 kazanç elde ederek 184 milyar dolar kar yaptı. Bu, fonun tarihindeki en yüksek yarı yıl karı oldu.
Kategoriler: Ekonomi, Dünya
Etiketler: yatırım, 2023, tarih, kazanç, varlık fonu, Norges Bank Investment Management, 184 milyar dolar, yarı yıl karı
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 12 Ağustos 2026, 13:27
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.