Devlet Evinde 15 Yıllık İşgal İddiası: Baskında Uyuşturucu Şüphesi
Girne Doğanköy'de, İskan Dairesi'ne ait bir evin 15 yıldır izinsiz kullanıldığı iddia edildi. Yapılan incelemelerde, zanlıların resmi belge olmaksızın devlet mülkünde yaşadığı belirlendi.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi, Sağlık
Etiketler: Girne, zanlı, uyuşturucu, işgal, resmi belge, Doğanköy, Devlet Evleri, İskan Dairesi
Bu haber Haber Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 25 Mayıs 2026, 12:24
Kaynak: haberkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.