" Devlet, engellilerin sesini duymalı"
Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda devletin engellilerin taleplerine kulak vermesi gerektiğini belirterek, Engelliler Dairesi'nin kurulmasını ve Engelsiz Yaşam Evi'nin faaliyete geçmesini istedi.
Kategoriler: Gündem, Eğitim
Etiketler: Engelsiz Yaşam Evi, devlet, talepler, Engelliler, Engelliler Haftası, Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu, Engelliler Dairesi, faaliyete geçmesi
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 11 Mayıs 2026, 11:20
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.