Derinya’da çirkin provokasyon
Derinya'da, 1996'da hayatını kaybeden Tasos İsaak ve Solomos Solomu için düzenlenen anma etkinlikleri, aşırı sağcı gruplar ve Rum öğrencilerin katılımıyla Türk karşıtı bir provokasyona dönüştü. Kalabalık, nefret söylemleriyle protesto yaptı.
Kategoriler: Sağlık, Eğitim
Etiketler: Rum öğrenciler, Derinya, anma etkinlikleri, nefret söylemleri, aşırı sağcı gruplar, Τάσος Ισαάκ, Solomos Solomu, Türk karşıtı
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 13 Ağustos 2026, 05:45
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.