DAÜ VYK'da 7 ay sonra yeni değişiklik: Bora ve Büyükyılmaz için görevden alma önerisi
DAÜ Vakıf Yüksek Kurulu'nda yaklaşık 7 ay sonra yeni bir değişiklik önerisi gündeme geldi. Bakanlar Kurulu, Şemi Bora ve Turan Büyükyılmaz’ın görevden alınmasını, Anıl İmre ve Hasan Esen’in ise atanmasını önerdi.
Kategoriler: Gündem, Sağlık
Etiketler: DAÜ, Bakanlar Kurulu, Turan Büyükyılmaz, Şemi Bora, Büyükyılmaz, Bora, Anıl İmre, Hasan Esen
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 17 Eylül 2026, 05:15
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.