Dağ Yolu’nda kapanma 30 Eylül’e kadar uzatıldı
Girne Değirmenlik Dağ Yolu, Girne Acapulco Kavşağı ile Alevkayası arasındaki güzergâh, KKTC Karayolu Master Planı kapsamında süren çalışmalar nedeniyle 30 Eylül'e kadar kapalı kalacak.
Kategoriler: Gündem, Spor, Türkiye
Etiketler: KKTC, Girne, kapanma, Alevkayası, Değirmenlik, Acapulco Kavşağı, Dağ Yolu, Karayolu Master Planı
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 7 Eylül 2026, 08:56
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.