COP31 öncesi Türkiye’ye iklim uyarısı
Türkiye'nin sera gazı emisyonları 2025'te önceki yıla göre 24,38 milyon ton artış gösterdi. Avrupa Komisyonu verilerine göre Türkiye, G20 ülkeleri arasında emisyon artışında ABD'nin ardından ikinci sırada bulunuyor.
Kategoriler: Dünya, Türkiye
Bu haber Bağımsız Gazete kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 21 Ekim 2026, 06:50
Kaynak: www.bagimsiz.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.