Cinsel saldırıyı kayda alan 5 sanığa hapis cezası
KKTC'de bayram tatili sırasında cinsel saldırıya uğrayan genç kadının davasında, olaya karışan 5 sanığa 10 yıl hapis cezası verildi.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: dava, KKTC, sanık, hapis cezası, bayram tatili, genç kadın, cinsel saldırı, 10 yıl
Bu haber Yeni Düzen kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 6 Ağustos 2026, 06:38
Kaynak: www.yeniduzen.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.