Bıçaklı, sendikalar adına ortak açıklama yaptı: “Her alanda mücadeleyi sürdüreceğiz”
Türk-Sen Genel Başkanı Arslan Bıçaklı, sendikalar adına yaptığı açıklamada, daha adil ve demokratik bir ülke için mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, Cumhuriyet Meclisi'ne sunulan hayat pahalılığı konusuna dikkat çekti.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: hayat pahalılığı, Cumhuriyet Meclisi, Türk-Sen, Bıçaklı, Arslan Bıçaklı, sendikalar, Demokratik, adil
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 24 Nisan 2026, 14:28
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.