Başkan Kırok: "Halkımızın Denize Erişimini Artırma Sözümüzü Tutuyoruz"
Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok, halkın denize erişimini artırmak amacıyla Çatalköy Halk Plajı'nın yakında açılacağını açıkladı. Plaj, ücretsiz deniz imkanı sunacak; şezlong kullanımı ise 100 TL karşılığında olacak.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: deniz, Çatalköy, Esentepe, ücretsiz, Ceyhun Kırok, plaj, halk plajı, şezlong
Bu haber Haber Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 24 Temmuz 2026, 16:20
Kaynak: haberkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.