Başbakan Üstel, merhum Başbakan Çağatay’ın ülkenin yetiştirdiği önemli devlet ve siyaset adamlarından olduğunu vurguladı
Başbakan Ünal Üstel, merhum Başbakan Mustafa Çağatay’ın 36. ölüm yıldönümünde, onun Kıbrıs Türk tarihinde önemli bir siyasetçi ve hukukçu olduğunu belirtti. Çağatay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucu başkanıydı.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Ünal Üstel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, ölüm yıldönümü, hukukçu, siyasetçi, Mustafa Çağatay, devlet adamı, Kıbrıs Türk tarihi
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 2 Nisan 2026, 12:20
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.