Başbakan Ünal Üstel ve Bakanlar Girne Limanı'nda
Girne açıklarında Filo Denizciliğe ait bir yolcu gemisi, ön kısmından su alarak alabora oldu. Gemide 279 kişi bulunuyordu. Olay sonrası Sahil Güvenlik arama kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.
Kategoriler: Gündem, Sağlık
Etiketler: Ünal Üstel, arama-kurtarma, Sahil Güvenlik, alabora, Girne Limanı, yolcu gemisi, 279 kişi, Filo Denizciliği
Bu haber Bağımsız Gazete kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 30 Ağustos 2026, 11:34
Kaynak: www.bagimsiz.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.