Barçın: “Bir ay geçti, Berova’nın söz verdiği gümrük açıklaması hala yapılmadı”
CTP milletvekili Devrim Barçın, Meclis'te Maliye Bakanı Özdemir Berova'nın sosyal medya açıklamalarına yanıt vererek, Berova'nın gümrükle ilgili söz verdiği açıklamanın üzerinden bir ay geçmesine rağmen yapılmadığını vurguladı.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi, Teknoloji
Etiketler: açıklama, CTP, Meclis, sosyal medya, Maliye Bakanı, Berova, gümrük, Barçın
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 9 Haziran 2026, 08:13
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.