Ataoğlu: Çocukların milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın gereklilikleriyle donanmış bireyler olarak yetişmeleri önceliklerimiz arasında
Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, çocukların milli ve manevi değerlere bağlı, çağın gerekliliklerine uygun bireyler olarak yetiştirilmesinin devletin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.
Kategoriler: Kültür
Etiketler: çocuklar, devlet, bireyler, milli değerler, Fikri Ataoğlu, Ataoğlu, öncelikler, manevi değerler
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 23 Nisan 2026, 03:55
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.