Atan: “Bu kaçıncı kadın cinayeti, bu kaçıncı şiddet vakası”
Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, ülkedeki kadına yönelik şiddetin kabul edilemez bir seviyeye ulaştığını vurgulayarak, artan kadın cinayetleri ve şiddet vakalarına dikkat çekti.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Türkiye, kadın, şiddet, Metin Atan, Kamu-Sen, kadın cinayeti, kadına yönelik şiddet, artan vakalar
Bu haber Haber Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 9 Eylül 2026, 06:24
Kaynak: haberkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.