Aşırı Sıcaklar Fransa'da Nükleer Enerjiyi Vurdu: 3 Reaktör Durduruldu
Fransa'da aşırı sıcaklar, 37 vilayette kırmızı alarm verilmesine neden oldu ve bu durum bazı nükleer reaktörlerin üretime ara vermesine yol açtı. Enerji üretimi, sıcak hava koşulları nedeniyle olumsuz etkilendi.
Kategoriler: Sağlık
Etiketler: Fransa, hava koşulları, kırmızı alarm, nükleer enerji, reaktör, enerji üretimi, vilayet, aşırı sıcaklar
Bu haber Kıbrıs Gerçek kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 14 Temmuz 2026, 05:51
Kaynak: www.kibrisgercek.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.