Arama-kurtarma çalışmaları nedeniyle denizde seyir ve faaliyet kısıtlaması
Limanlar Dairesi, 30 Ağustos 2026'daki deniz kazası sonrası Kaplıca ile Koruçam Burnu arasındaki deniz sahasında arama-kurtarma çalışmaları nedeniyle seyir ve faaliyet kısıtlamaları uygulandığını duyurdu.
Kategoriler: Gündem, Kültür
Etiketler: arama-kurtarma, Limanlar Dairesi, deniz kazası, Kaplıca, 30 Ağustos 2026, Koruçam Burnu, seyir kısıtlaması, faaliyet kısıtlaması
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 3 Eylül 2026, 09:38
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.