AÖA yasa değişikliği oy çokluğuyla geçti
Kıbrıs Cumhuriyet Meclisi'nde, Atatürk Öğretmen Akademisi'ne yönelik yasa değişikliği oy çokluğuyla kabul edildi. Görüşmeler sırasında muhalefet ile Milli Eğitim Bakanı arasında sert tartışmalar yaşandı.
Kategoriler: Eğitim
Etiketler: yasa değişikliği, tartışma, muhalefet, Atatürk Öğretmen Akademisi, Milli Eğitim Bakanı, AOA, Kıbrıs Cumhuriyet Meclisi
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 22 Haziran 2026, 14:46
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.