Almanya Başbakanı Merz'den, Trump’ın NATO’daki yük paylaşımı eleştirisine yanıt
Almanya Başbakanı Friedrich Merz, NATO'daki yük paylaşımına yönelik eleştirilere yanıt vererek, ülkesinin savunma yatırımlarını artıracağını ve yaklaşan NATO 2025 Zirvesi'nde alınan kararları uygulayacaklarını belirtti.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi, Dünya, Sağlık
Etiketler: Trump, eleştiri, Almanya, NATO, Friedrich Merz, savunma yatırımları, NATO 2025 Zirvesi, yük paylaşımı
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 3 Temmuz 2026, 17:11
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.