ABD’de Demokrat çoğunluk: “Lefkoşa ve Atina’nın eli Washington’da güçlenebilir”
ABD'deki ara seçimlerin ardından Demokratların Kongre'deki çoğunluğu, Lefkoşa ve Atina'nın Washington'daki etkisini artırabilir. Bu durum, Doğu Akdeniz ve Türkiye politikaları açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
Kategoriler: Gündem, Dünya, Türkiye
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 5 Kasım 2026, 04:17
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.