1537 gündür kaçak yaşam sürdüğü tespit edildi: Ev açma ve hasar suçlarından 8 gün tutuklu
Gemikonağı'nda "ev açma, kasti hasar, mülke tecavüz ve ikamet izinsiz" suçlarından tutuklanan P.O., 1537 gündür kaçak yaşam sürdüğü tespit edildi. Lefke Kaza Mahkemesi, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.
Kategoriler: Gündem, Spor
Etiketler: tutukluluk, ikamet izinsiz, Gemikonağı, ev açma, mülke tecavüz, πο, Kasti Hasar, Lefke Kaza Mahkemesi
Bu haber Kıbrıs Gerçek kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 5 Ağustos 2026, 11:42
Kaynak: www.kibrisgercek.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.